Jewelrylover

Hej och välkommen till vår bloggbutik! Här kommer ni att hitta massor av snygga handgjorda smycken till ett superbra pris. Vi som tillverkar smyckena heter Emma & Alexander.

Det kommer att gå till så att vi då och då lägger upp nya erbjudanden med smycken vi tillverkat. Vill du beställa något så skriver du ett mail till jewelrylover@live.se , följande ska finnas med i beställningen

♥ Namn och adress
♥ Vad du vill beställa + antal
♥Om du har någon speciell önskad längd på kedja, om inget anges så tar vi för givet att du vill ha vårat normala mått.
♥ Eventuellt ett datum då du senast vill ha dina smycken, kanske är det en present?

När du mailat kommer du få ett svar så snabbt som möjligt med betalningsinformation. När pengarna är inne på kontot får du ett bekräftningsmail och smyckena är hos dig inom 3-10 dagar beroende på vad du beställt!

Frakt : 15 kr,  Fri frakt vid köp över 200kr!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej jag heter Alexandra Sjödin och har en blogg som heter Http://lakeyours.devote.se/ och jag undrar om jag kunde få ha en bloggtävling med något ur ditt sortiment? Det vore hur kul som helst!

Och jag undrar om jag även kunde få hem det jag isåfall ska lotta ut och sen skriver jag om det på bloggen. tex vart det är ifrån och vad jag tycker om det och hur mycket det kostar osv. Fast det får du själv avgöra vad du tycker om det.

Hör av dig så fort som möjligt via e-mail eller blogg!

Kram

Alexandra Sjödin!

2011-06-23 @ 11:53:07
URL: http://lakeyours.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0